Животът е спорт!
 

Ски обувки

SALOMON

Salomon Ски обувки Shift Pro 120AT

Код на продукта:  
1 120.00 лв.

Крайна цена с ДДС:

Цвят:  
Размер:  
Сравнителна таблица за размерите


Проектиран за скиори, които обичат да карат по покрити снежни склонове, но искат от време на време да се изкачат до нов връх, без да сменят екипировката си, SHIFT PRO 120 AT на Salomon постига перфектния баланс между стабилността и мощността на истинска алпийска обувка и гъвкавостта на туристически ботуш. В или извън границите, смяната никога не е била по-лесна!

TECHNOLOGIES: Coreframe - Coreframe носи лекота, подобрява усещанията и увеличава силата. Това е вложка, която гарантира твърдостта на обувката при изпълнение на обувката.
TECHNOLOGIES: Surelock skiwalk mechanism - Сигурен и прост механизъм за ходене, който позволява голям обхват на движение при ходене, и ключалки, за да ви предложат по-добро и по-безопасно каране на ски.
SHELL: Polyurethane - Материал с постоянна плътност, който осигурява перфектно увиване, надеждна прогресивност и добро предаване на мощността.
SHELL: Integrated tech inserts - Нискотехнологичните вложки са интегрирани в черупката, което го прави допълнение към туринг обвързванията, така че можете да изпитате надеждност и директно предаване на мощността, когато одравате.
SHELL: Midgrip sole - Част Contagrip® между пръстите и петата и подложките GripWalk подобряват сцеплението на ботуша в труден терен като скалисти върхове, лед и други неравни повърхности.
SHELL: Custom Shell HD - Процесът Custom Shell HD осигурява бърза персонализация на долната обвивка на багажника за 10 минути. Конструкцията на тънките стени и новите материали позволяват кракът да бъде по-близо до черупката.
SHELL: Fiberglass Coreframe - Coreframe носи лекота, подобрява усещанията и увеличава силата. Това е композитна вложка (заредена с фибростъкло), която гарантира здравината на обувката при спортни ботуши.
SHELL: Sensifit insert - Меката PU Sensifit™ вложка от външната страна на черупката прави супер лесно стъпване в ботуша, осигурявайки лесно влизане и анатомично увиване на стъпалото.
TECHNOLOGIES: Custom shell HD - Процесът Custom Shell HD осигурява бърза персонализация на долната обвивка на багажника за 10 минути. Конструкцията на тънките стени и новите материали позволяват кракът да бъде по-близо до черупката.
TECHNOLOGIES: Sensifit insert - Меката PU Sensifit™ вложка от външната страна на черупката прави супер лесно стъпване в ботуша, осигурявайки лесно влизане и анатомично увиване на стъпалото.
TECHNOLOGIES: My Custom Fit 4D liner - Предварително оформена подплата, предлагаща по-добра опора и прецизно прилягане. По-меките пени и външното разположение на Talyn® улесняват адаптирането, докато еластичната кутия за пръстите дава повече пространство за предната част на крака.
CUFF: Polyolefin - По-издръжлив материал, осигуряващ също лекота и стабилност.
CUFF: Polyamid spine - Това специфично полиамидно парче е тайният елемент, осигуряващ добър обхват на движение в режим на преход и истинска алпийска гъвкавост в режим на спускане.
LINER: My CustomFit 4D Pro - Предварително оформената професионална подплата предлага подобрена опора и прецизно прилягане. По-меките пяни и външното разположение на тъканта Talyn® улесняват адаптирането. Еластичната кутия за пръстите дава повече пространство за предната част на стъпалото.
LINER: Light² footbed - Леко оформена, олекотена подложка от специални, по-леки дунапрени.
LINER: Walk function & lace loops - Тази подплата има по-мека част на гърба, която следва движението на маншета в режим на туризъм и осигурява естествени движения на краката при туризъм. Има допълнителни халки за връзки.
STRAP: 360° 45mm - Дебела 45 мм лента за сигурно задържане на крака и оптимизиране на предаването на мощност.
PADS: Gripwalk premounted ISO 9523 - Подложките GripWalk са предварително монтирани и тяхната специфична форма предлага подобрен комфорт при ходене и повече сцепление, независимо от условията.
BUCKLES: 4 riveted aluminium 3D - Изберете от 3 различни позиции на ключалката на стъпалото за оптимален комфорт при стъпване, пълно персонализиране и персонализирано задържане на крака.
ADJUSTMENT: Riveted oversized pivot - Занитената огромна ос осигурява перфектно предаване на мощността между маншета и черупката.
Твърдост: 120
Тегло: 1709 г


Видео

ДОСТАВКА
Всички стоки, поръчани от www.SportLifebg.com са с ДДС и се доставят до адреса, указан от Вас при подаване на заявката. Срокът за доставка е от 2 до 7 работни дни след потвърждаване на поръчката. При плащане с платежно нареждане или кредитна/дебитна/ карта срокът на доставка започва да тече след потвърждение за превода. В телефонен разговор и/или по имейл за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани за точния срок на доставка и как ще бъдат доставени Вашите покупки. За момента предлагаме следните типове доставка:

СТАНДАРТНА ДОСТАВКА
Цената на всяка доставка е с ДДС съгласно тарифното тегло на обслужващия куриер.
SportLifeBg работи с куриерски фирми Speedy и Еконт.

Забележка:
- доставка по обявен час (± 30 мин.) се извършва (от 10:30 ч. до 13:00 ч.). в деня, определен за доставка. Тази услуга е валидна само за населените места с офиси на обслужващия куриер.
- доставка в Събота се извършва задължително с обявен час до 13.00 часа
- ЗА ДОСТАВКА ПО ОБЯВЕН ЧАС СЕ НАЧИСЛЯВА ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА СЪГЛАСНО ТАРИФАТА НА ОБСЛУЖВАЩИЯ КУРИЕР.
- доставки не се извършват в Неделя и официални празници
- стоки се изпращат след потвърждение от клиента
- проверка за потвърждение на поръчки се извършва от 09:00 до 21:00 часа.
- за поръчки направени след 15.00 часа, срока за доставка започва да тече от следващия работен ден
- доставки се извършват само в България
- разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на SportLifebg
* Стойността на куриерската услуга не е включена в цената.
* Стойността на куриерската услуга се визуализира като допълнителна стойност при извършване на всяка поръчка.
За поръчка над 150 лв, доставката е безплатна.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Уведомяваме Ви, че съгласно Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на:
1. сключване на договора - при договор за услуги;
2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя - при договор за продажба

Съгласно Чл. 52. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят иска да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, той информира търговеца за решението си преди изтичането на срока по чл. 50.
(2) За да упражни правото си на отказ, потребителят може да използва стандартния формуляр за отказ съгласно приложение № 6 или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора.

(3) Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, ако е изпратил съобщение на търговеца за упражняване на правото си на отказ преди изтичането на срока по чл. 50, а когато търговецът не е предоставил информация за правото на отказ - съгласно срока по чл. 51.
(4) За упражняване правото на отказ търговецът може да предостави на потребителя възможност за избор да попълни и да изпрати по електронен път чрез интернет страницата на търговеца стандартния формуляр за отказ съгласно приложение № 6 или друго недвусмислено заявление. В тези случаи търговецът е длъжен незабавно да изпрати на потребителя потвърждение за получаване на отказа му на траен носител.
(5) Тежестта на доказване за упражняване правото на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект се носи от потребителя.
Съгласно Чл. 55. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект и когато търговецът не е предложил да прибере стоките сам, потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора по чл. 52. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок.
(2) Потребителят заплаща само преките разходи за връщането на стоките по ал. 1 с изключение на случаите, когато търговецът се е съгласил да ги заплати, или ако търговецът не го е уведомил, че разходите за връщане на стоките се заплащат от потребителя.
Потребителят има право на рекламация, независимо от това дали доставчикът е предоставил гаранция, при:
- констатирани липси;
- дефекти на стоката;
- несъответствие с обявения размер;
- несъответствие с обявената търговска марка.
При гореспоменатите констатации за несъответствие, потребителят предявява рекламция съгласно Чл.112 и Чл.113 от ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА. Привеждането на стоката в съответствие се извършва в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя.

www.SportLifebg.com не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери, десени и разцветки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени).

Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4
Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:
(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)
- До (името на търговеца, неговият географски адрес и когато е приложимо, номерът на факса му и електронният му адрес се попълват от търговеца):
- С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*
- Поръчано на*/получено на*
- Име на потребителя/ите
- Адрес на потребителя/ите
- Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)
- Дата
------------------------------------------------------
* Ненужното се зачертава.

​​​​​​​Ако имате въпроси, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти: info@sportlifebg.com

SportLifeBg®