Животът е спорт!
 

Ски обувки

Salomon

Salomon Ски обувки S/Pro HV 100

Код на продукта:  
568.00 лв. 710.00 лв.

Крайна цена с ДДС:

Цвят:  
Размер:  
Сравнителна таблица за размерите


Изпитайте целия комфорт и производителност на S/PRO ски обувка.
По-широката конструкция на черупката предлага повече място, така че можете да се чувствате комфортно, докато пътувате по пистите през целия ден.
Gripwalk технология, създадена за по-голямо сцепление и комфорт при ходене.

Характеристики:
Материали: Polyurethane + fiberglass coreframe + Custom Shell HD + Sense amplifier - Материал с постоянна плътност, който осигурява перфектно обвиване, прогресивност и добро предаване на мощността. Custom Shell HD има за цел да донесе бърза персонализация на долната обвивка на обувките ви само за 10 минути. По-тънката конструкция на стената и новите материали на черупката позволяват на крака да бъде по-близо до черупката и осигуряват подобрени усещания, повече мощност и директно предаване..Sense amplifier Ви кара да усещате прогресивност и прецизност в началото на всеки завой, като същевременно осигурява несравним ефект, по-бърз трансфер от вираж към вираж и ускорение в края на завоя.
Sense 45mm: Две позиции с адаптирани опции за прилягане и усещания. Деблокираната позиция ви позволява да достигнете правилното ниво на прогресивност и отскок, докато закачената позиция осигурява максимална твърдост и производителност.
My Custom heat 3D за професионалисти: безшевната облицовка има вградена технология за отопление и гарантира топлина до 18 часа. Благодарение на терморегулационната сонда можете да програмирате и прецизно регулирате идеалната си температура на подложката чрез свързано приложение за целодневен комфорт.
Coreframe 360 ° носи лекота, подобрява усещанията и позволява пълни възможности за персонализиране. И двете вложки гарантират, че конструкцията запазва своята геометрия и твърдост след процеса Custom Shell HD.
4 нитирани алуминиеви 3D щраймера
Широчина Средно широк
Тип Gripwalk
Приложение За напреднали
Модел S/PRO HV
Alpine Boot last 102/108
Тегло (г.) 1790
Твърдост 100
Каишки SENSE 35MM


Видео

ДОСТАВКА
Всички стоки, поръчани от www.SportLifebg.com са с ДДС и се доставят до адреса, указан от Вас при подаване на заявката. Срокът за доставка е от 2 до 7 работни дни след потвърждаване на поръчката. При плащане с платежно нареждане или кредитна/дебитна/ карта срокът на доставка започва да тече след потвърждение за превода. В телефонен разговор и/или по имейл за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани за точния срок на доставка и как ще бъдат доставени Вашите покупки. За момента предлагаме следните типове доставка:

СТАНДАРТНА ДОСТАВКА
Цената на всяка доставка е с ДДС съгласно тарифното тегло на обслужващия куриер.
SportLifeBg работи с куриерски фирми Speedy и Еконт.

Забележка:
- доставка по обявен час (± 30 мин.) се извършва (от 10:30 ч. до 13:00 ч.). в деня, определен за доставка. Тази услуга е валидна само за населените места с офиси на обслужващия куриер.
- доставка в Събота се извършва задължително с обявен час до 13.00 часа
- ЗА ДОСТАВКА ПО ОБЯВЕН ЧАС СЕ НАЧИСЛЯВА ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА СЪГЛАСНО ТАРИФАТА НА ОБСЛУЖВАЩИЯ КУРИЕР.
- доставки не се извършват в Неделя и официални празници
- стоки се изпращат след потвърждение от клиента
- проверка за потвърждение на поръчки се извършва от 09:00 до 21:00 часа.
- за поръчки направени след 15.00 часа, срока за доставка започва да тече от следващия работен ден
- доставки се извършват само в България
- разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на SportLifebg
* Стойността на куриерската услуга не е включена в цената.
* Стойността на куриерската услуга се визуализира като допълнителна стойност при извършване на всяка поръчка.
За поръчка над 150 лв, доставката е безплатна.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Уведомяваме Ви, че съгласно Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на:
1. сключване на договора - при договор за услуги;
2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя - при договор за продажба

Съгласно Чл. 52. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят иска да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, той информира търговеца за решението си преди изтичането на срока по чл. 50.
(2) За да упражни правото си на отказ, потребителят може да използва стандартния формуляр за отказ съгласно приложение № 6 или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора.

(3) Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, ако е изпратил съобщение на търговеца за упражняване на правото си на отказ преди изтичането на срока по чл. 50, а когато търговецът не е предоставил информация за правото на отказ - съгласно срока по чл. 51.
(4) За упражняване правото на отказ търговецът може да предостави на потребителя възможност за избор да попълни и да изпрати по електронен път чрез интернет страницата на търговеца стандартния формуляр за отказ съгласно приложение № 6 или друго недвусмислено заявление. В тези случаи търговецът е длъжен незабавно да изпрати на потребителя потвърждение за получаване на отказа му на траен носител.
(5) Тежестта на доказване за упражняване правото на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект се носи от потребителя.
Съгласно Чл. 55. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект и когато търговецът не е предложил да прибере стоките сам, потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора по чл. 52. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок.
(2) Потребителят заплаща само преките разходи за връщането на стоките по ал. 1 с изключение на случаите, когато търговецът се е съгласил да ги заплати, или ако търговецът не го е уведомил, че разходите за връщане на стоките се заплащат от потребителя.
Потребителят има право на рекламация, независимо от това дали доставчикът е предоставил гаранция, при:
- констатирани липси;
- дефекти на стоката;
- несъответствие с обявения размер;
- несъответствие с обявената търговска марка.
При гореспоменатите констатации за несъответствие, потребителят предявява рекламция съгласно Чл.112 и Чл.113 от ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА. Привеждането на стоката в съответствие се извършва в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя.

www.SportLifebg.com не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери, десени и разцветки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени).

Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4
Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:
(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)
- До (името на търговеца, неговият географски адрес и когато е приложимо, номерът на факса му и електронният му адрес се попълват от търговеца):
- С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*
- Поръчано на*/получено на*
- Име на потребителя/ите
- Адрес на потребителя/ите
- Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)
- Дата
------------------------------------------------------
* Ненужното се зачертава.

​​​​​​​Ако имате въпроси, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти: info@sportlifebg.com

SportLifeBg®

Сходни продукти

топ
промоция
Salomon Ски обувки S/Pro 120 CHC
Salomon Ски обувки S/Pro 120 CHC
920.00 лв.
1 150.00 лв.
топ
промоция
Salomon Ски обувки S/Pro 110
Salomon Ски обувки S/Pro 110
615.20 лв.
769.00 лв.
промоция
Salomon Ски обувки S/Pro 100
Salomon Ски обувки S/Pro 100
559.20 лв.
699.00 лв.
топ
промоция
Salomon Ски обувки S/Pro 1947
Salomon Ски обувки S/Pro 1947
631.20 лв.
789.00 лв.
топ
промоция
Salomon Ски обувки S/Pro HV 1947
Salomon Ски обувки S/Pro HV 1947
631.20 лв.
789.00 лв.