Животът е спорт!
 

Каски за ски

SALOMON

Salomon Каска за ски Driver Prime SigPhoto Mips

Код на продукта:  
739.00 лв.

Крайна цена с ДДС:

Цвят:  


Driver Prime Sigma Photo Mips на Salomon очертава стандарта за бъдещето, като размива границите между шлемовете с визьор и стандартните комплекти каска-очила. Безупречно интегрираният магнитен визьор Sigma Photochromic предлага усилен цветови контраст при всякакви метеорологични условия, докато първокласните функции за прилягане и безопасност ще ви осигурят комфорт и безопасност през целия ден.

FIT: BOA® Fit System - С BOA® Fit System натискате и завъртате диска, за да затегнете прилягането, натискате го, за да освободите стегнатостта и винаги се наслаждавате на пълен контрол върху това как каската ви пасва навсякъде около главата ви.
БЕЗОПАСНОСТ: Smart Safety 360 Концепцията SMART safety 360 на Salomon сега комбинира EPS4D с цялостен EPP, за да предложи първокласно поглъщане на удар и защита. Система със сменяеми лещи
АКСЕСОАРИ: Сваляща се козирка - Свалете и сменете козирката в зависимост от метеорологичните условия.
БЕЗОПАСНОСТ: EPS4D - Патентованата EPS4D технология на Salomon максимизира абсорбцията на енергия и предпазва от наклонени и вертикални удари.
БЕЗОПАСНОСТ: MIPS - Системата за защита на мозъка MIPS намалява силата на ударите под ъгъл, докато EPS4D предлага превъзходно поглъщане на удара, предлагайки най-добрата цялостна защита на главата ви.
БЕЗОПАСНОСТ: FIDLOCK - FIDLOCK е бърза и сигурна система за закопчаване, която съчетава сигурността на механична ключалка с интуитивността на магнитна катарама, което прави подготовката по-лесна от всякога.
SHELL: Хибридна конструкция - Тази хибридна конструкция на каската съчетава горна обвивка от шприцован ABS и олекотена долна обвивка в матрицата, за да позволи допълнителна вентилация и интеграция на Airflow Concept.
Чанта за каска
ВЕНТИЛАЦИЯ: Активна вентилация. Позволява ви да променяте въздушния поток и изпускането на топлина.
ВЕНТИЛАЦИЯ: Концепция на въздушния поток. Вградените канали на облицовката EPS4D позволяват равномерна температура и постоянен въздушен поток между главата, каската и очилата ви (регулируем въздушен поток при избрани стилове).
НАУШНИЦИ: Наушници на 3D звукова система. Нова, 3D перфорирана конструкция на подложките за уши, която позволява по-добро предаване на звука.
ПОДПЛАТА: Мериносова вълна - Мериносовата вълна е дишаща, като по този начин остава мека и удобна за главата ви.
Овална форма
Норми: Alpine CE-EN1077/ASTM F-2040. Сертифицирани организации, които са акредитирани да тестват и сертифицират продукти според европейските (CE) и американските (ASTM) норми за безопасност. Този продукт е сертифициран за каране на ски.
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЛЕЩИТЕ: SIGMA Technology. SIGMA е иновативното решение за лещи на Salomon, което впечатляващо усилва цветовия контраст върху сняг, позволявайки на окото незабавно да разчита вариациите на терена в по-широк диапазон от светлина.
Фотохромна технология - Фотохромната леща реагира на променящите се условия на светлина чрез динамично регулиране на нивото на нюанса от по-светло към по-тъмно.
ЗАЩИТА НА ЛЕЩИТЕ: 100% UV протекция - Всички лещи Salomon филтрират 100% от слънчевите UV лъчи за пълна защита на очите.
Тегло: 765 г.
 


Видео

ДОСТАВКА
Всички стоки, поръчани от www.SportLifebg.com са с ДДС и се доставят до адреса, указан от Вас при подаване на заявката. Срокът за доставка е от 2 до 7 работни дни след потвърждаване на поръчката. При плащане с платежно нареждане или кредитна/дебитна/ карта срокът на доставка започва да тече след потвърждение за превода. В телефонен разговор и/или по имейл за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани за точния срок на доставка и как ще бъдат доставени Вашите покупки. За момента предлагаме следните типове доставка:

СТАНДАРТНА ДОСТАВКА
Цената на всяка доставка е с ДДС съгласно тарифното тегло на обслужващия куриер.
SportLifeBg работи с куриерски фирми Speedy и Еконт.

Забележка:
- доставка по обявен час (± 30 мин.) се извършва (от 10:30 ч. до 13:00 ч.). в деня, определен за доставка. Тази услуга е валидна само за населените места с офиси на обслужващия куриер.
- доставка в Събота се извършва задължително с обявен час до 13.00 часа
- ЗА ДОСТАВКА ПО ОБЯВЕН ЧАС СЕ НАЧИСЛЯВА ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА СЪГЛАСНО ТАРИФАТА НА ОБСЛУЖВАЩИЯ КУРИЕР.
- доставки не се извършват в Неделя и официални празници
- стоки се изпращат след потвърждение от клиента
- проверка за потвърждение на поръчки се извършва от 09:00 до 21:00 часа.
- за поръчки направени след 15.00 часа, срока за доставка започва да тече от следващия работен ден
- доставки се извършват само в България
- разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на SportLifebg
* Стойността на куриерската услуга не е включена в цената.
* Стойността на куриерската услуга се визуализира като допълнителна стойност при извършване на всяка поръчка.
За поръчка над 150 лв, доставката е безплатна.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Уведомяваме Ви, че съгласно Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на:
1. сключване на договора - при договор за услуги;
2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя - при договор за продажба

Съгласно Чл. 52. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят иска да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, той информира търговеца за решението си преди изтичането на срока по чл. 50.
(2) За да упражни правото си на отказ, потребителят може да използва стандартния формуляр за отказ съгласно приложение № 6 или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора.

(3) Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, ако е изпратил съобщение на търговеца за упражняване на правото си на отказ преди изтичането на срока по чл. 50, а когато търговецът не е предоставил информация за правото на отказ - съгласно срока по чл. 51.
(4) За упражняване правото на отказ търговецът може да предостави на потребителя възможност за избор да попълни и да изпрати по електронен път чрез интернет страницата на търговеца стандартния формуляр за отказ съгласно приложение № 6 или друго недвусмислено заявление. В тези случаи търговецът е длъжен незабавно да изпрати на потребителя потвърждение за получаване на отказа му на траен носител.
(5) Тежестта на доказване за упражняване правото на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект се носи от потребителя.
Съгласно Чл. 55. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект и когато търговецът не е предложил да прибере стоките сам, потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора по чл. 52. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок.
(2) Потребителят заплаща само преките разходи за връщането на стоките по ал. 1 с изключение на случаите, когато търговецът се е съгласил да ги заплати, или ако търговецът не го е уведомил, че разходите за връщане на стоките се заплащат от потребителя.
Потребителят има право на рекламация, независимо от това дали доставчикът е предоставил гаранция, при:
- констатирани липси;
- дефекти на стоката;
- несъответствие с обявения размер;
- несъответствие с обявената търговска марка.
При гореспоменатите констатации за несъответствие, потребителят предявява рекламция съгласно Чл.112 и Чл.113 от ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА. Привеждането на стоката в съответствие се извършва в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя.

www.SportLifebg.com не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери, десени и разцветки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени).

Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4
Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:
(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)
- До (името на търговеца, неговият географски адрес и когато е приложимо, номерът на факса му и електронният му адрес се попълват от търговеца):
- С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*
- Поръчано на*/получено на*
- Име на потребителя/ите
- Адрес на потребителя/ите
- Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)
- Дата
------------------------------------------------------
* Ненужното се зачертава.

​​​​​​​Ако имате въпроси, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти: info@sportlifebg.com

SportLifeBg®