Животът е спорт!
 

Якета

Diel

Diel Яке дамско Feliz

Код на продукта:  
549.00 лв.

Крайна цена с ДДС:

Цвят:  
Размер:  
Таблица с размери


Едно яке, проектирано за комфорт при висока скорост и максимален темп на каране. Стилни изчистени линии и елегантна декорация с лазерно изрязани елементи подчертават енергичната природа на SEMANA. Удобен четиристранно разтеглив плат LAKA с водоустойчивост/дишане 20 000/20 000 за максимална свобода на движенията. Изолация 3М Thinsulate плюс допълнителна защита от студ на гърба с ултра лекия синтетичен пух Micronic. Всички шевове са подлепени, а множество функционални екстри предпазват от студа при влошаване на времето и осигуряват вентилация, когато активността е висока. Качулката е с регулация във всички посоки, може да се носи и върху шлем и е прикрепена към якето с цип, така че може и да се сваля, когато не е нужна. Еластичен маншет от ликра се закрепя на палеца и не допуска навлизането на сняг между ръкавицата и ръкава. Предпазващ мех на талията не позволява проникването на влага дори при падане, мек детайл пази брадичката от студения край на ципа, а яката е дублирана отвътре с полар за допълнителна топлина и уют.

Характеристики:
Средно дълго яке с втален силует
Ергономичен дизайн
Сваляща се качулка
Водоупорни ципове
Вентилационни ципове
Кърпичка за очила
Джоб мрежа за очила
Ключодържач
Джоб за лифт карта
Универсален вътрешен джоб
Поличка
Еластична ръчичка на маншета
Размери:
Размер Ръст/см/
36 168
38 168
 

Материали:
Четирипосочно еластичен плат с полиуретанова мембрана
четирипосочна свръх-еластичност
85% Nylon + 15% Spandex
отлична водоустойчивост дори в екстремни условия: 20 000 mm/H2O
водоотблъскващо покритие с голяма устойчивост на износване (DWR)
висока паропропускливост, създаваща комфорт без неприятно усещане от изпотяване: 20 000 g/m2/24hrs
максимална ветроустойчивост
гладко и меко усещане
 3M Thinsulate™
Свръх лек микрофибърен изолационен материал
изключително свойство да задържа топлината
много висока изолационна ефективност при по-малък обем
много ниска абсорбция на влага
свръх лек

Грижа:
Затворете всички ципове и велкра.
Обърнете дрехата наопаки преди пране.
Перете на ръка или перална машина с температура  на водата 30   ̊С.
Използвайте неутрални перилни препарати,изплаквайте обилно.
Не избелвайте и не използвайте омекотител.
Препоръчваме гладене при температура не по-висока от 100°C.Моля използвайте парче плат между ютията и дрехата
Не използвайте химическо чистене
Използвайте сушилня на възможно най-нисък тепмературен режим ,по-ниска от 30 °C или деликатен режим.Ако нямате сушилня,сушете на сянка,след което използвайте ютия.
Преди пране махнете прикачените кожени аксесоари.
Внимание!
Изолацията на дрехата е синтетичен пух.
Препоръчваме следните инструкции :
Затворете всички ципове и велкра.
Перете на ръка или перална машина с температура на водата 30   ̊С.
Използвайте неутрални перилни препарати.
Използвайте сушилня на възможно най-нисък тепмературен режим. Прибавете няколко тенис топки , които да рзбиват пуха и да предотвратят слепване.
Ако нямате сушилня,сушете на сянка,далеч от пряка топлина.След изсъхване на дрехата,  разбийте пуха с ръце .


ДОСТАВКА
Всички стоки, поръчани от www.SportLifebg.com са с ДДС и се доставят до адреса, указан от Вас при подаване на заявката. Срокът за доставка е от 2 до 7 работни дни след потвърждаване на поръчката. При плащане с платежно нареждане или кредитна/дебитна/ карта срокът на доставка започва да тече след потвърждение за превода. В телефонен разговор и/или по имейл за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани за точния срок на доставка и как ще бъдат доставени Вашите покупки. За момента предлагаме следните типове доставка:

СТАНДАРТНА ДОСТАВКА
Цената на всяка доставка е с ДДС съгласно тарифното тегло на обслужващия куриер.
SportLifeBg работи с куриерски фирми Speedy и Еконт.

Забележка:
- доставка по обявен час (± 30 мин.) се извършва (от 10:30 ч. до 13:00 ч.). в деня, определен за доставка. Тази услуга е валидна само за населените места с офиси на обслужващия куриер.
- доставка в Събота се извършва задължително с обявен час до 13.00 часа
- ЗА ДОСТАВКА ПО ОБЯВЕН ЧАС СЕ НАЧИСЛЯВА ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА СЪГЛАСНО ТАРИФАТА НА ОБСЛУЖВАЩИЯ КУРИЕР.
- доставки не се извършват в Неделя и официални празници
- стоки се изпращат след потвърждение от клиента
- проверка за потвърждение на поръчки се извършва от 09:00 до 21:00 часа.
- за поръчки направени след 15.00 часа, срока за доставка започва да тече от следващия работен ден
- доставки се извършват само в България
- разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на SportLifebg
* Стойността на куриерската услуга не е включена в цената.
* Стойността на куриерската услуга се визуализира като допълнителна стойност при извършване на всяка поръчка.
За поръчка над 150 лв, доставката е безплатна.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Уведомяваме Ви, че съгласно Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на:
1. сключване на договора - при договор за услуги;
2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя - при договор за продажба

Съгласно Чл. 52. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят иска да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, той информира търговеца за решението си преди изтичането на срока по чл. 50.
(2) За да упражни правото си на отказ, потребителят може да използва стандартния формуляр за отказ съгласно приложение № 6 или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора.

(3) Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, ако е изпратил съобщение на търговеца за упражняване на правото си на отказ преди изтичането на срока по чл. 50, а когато търговецът не е предоставил информация за правото на отказ - съгласно срока по чл. 51.
(4) За упражняване правото на отказ търговецът може да предостави на потребителя възможност за избор да попълни и да изпрати по електронен път чрез интернет страницата на търговеца стандартния формуляр за отказ съгласно приложение № 6 или друго недвусмислено заявление. В тези случаи търговецът е длъжен незабавно да изпрати на потребителя потвърждение за получаване на отказа му на траен носител.
(5) Тежестта на доказване за упражняване правото на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект се носи от потребителя.
Съгласно Чл. 55. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект и когато търговецът не е предложил да прибере стоките сам, потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора по чл. 52. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок.
(2) Потребителят заплаща само преките разходи за връщането на стоките по ал. 1 с изключение на случаите, когато търговецът се е съгласил да ги заплати, или ако търговецът не го е уведомил, че разходите за връщане на стоките се заплащат от потребителя.
Потребителят има право на рекламация, независимо от това дали доставчикът е предоставил гаранция, при:
- констатирани липси;
- дефекти на стоката;
- несъответствие с обявения размер;
- несъответствие с обявената търговска марка.
При гореспоменатите констатации за несъответствие, потребителят предявява рекламция съгласно Чл.112 и Чл.113 от ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА. Привеждането на стоката в съответствие се извършва в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя.

www.SportLifebg.com не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери, десени и разцветки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени).

Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4
Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:
(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)
- До (името на търговеца, неговият географски адрес и когато е приложимо, номерът на факса му и електронният му адрес се попълват от търговеца):
- С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*
- Поръчано на*/получено на*
- Име на потребителя/ите
- Адрес на потребителя/ите
- Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)
- Дата
------------------------------------------------------
* Ненужното се зачертава.

​​​​​​​Ако имате въпроси, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти: info@sportlifebg.com

SportLifeBg®

Сходни продукти

Diel Яке Feya
Diel Яке Feya
489.00 лв.